در حال بارگذاری ...
شنبه 22 دی 1403
nus.ac.ir

نشست هم اندیشی روسای دانشگاهها، مراکز آموزش عالی و حوزه های علمیه استان به میزبانی دانشکده فنی دختران یزد


به گزارش روابط عمومی دانشگاه حضرت رقیه (س)، نشست هم اندیشی روسای دانشگاهها،مراکز آموزش عالی و حوزه های علمیه استان یزد به میزبانی دانشکده حضرت رقیه جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری در بحث خانواده در مراکز آموزشی برگزار شد
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ضمن تشکر از برپایی این نشست گفت: ماهیت دانشگاه در کشور ما به گونه ای است که دانشگاه ها خلاء بسیاری از مواردی که باید در جامعه وجود داشته باشد و ندارد را به دوش می کشند.
محمدعلی طالبی ادامه داد: به عنوان مثال دانشگاه متحمل این موضوع است که روابط دختر و پسر که قبل از دانشگاه با محدودیت روبرو است در دانشگاه با فضای نسبتا آزادی روبرو می شود که ما کمتر به ان توجه داشته ایم.
وی تصریح کرد: خیلی از مسائلی که در رابطه با دختر و پسر در دانشگاه مطرح هست به خاطر خلاء هایی است که در جامعه وجود دارد و کمتر به آن پرداخته می شود. ما باید به سمتی برویم که خلاء ها را پر کنیم.
طالبی خاطرنشان کرد: ضرورت دارد بدانیم وقتی از روابط اسلامی صحبت می کنیم یا زمانی که مقام معظم رهبری به آن اشاره می کنند با کدام نگاه و دیدگاه اسلامی است چراکه دیدگاه ها متفاوت است و باید ضوابط قانونی متناسب با آن را به وجود بیاوریم.
در ادامه این جلسه حجت الاسلام معزالدینی امام جمعه موقت یزد نیز، با اشاره به اینکه اینگونه نشستها باید پایه ای برای جلسات و نشست های بعدی باشد؛ گفت: در رابطه با ایجاد روابط سالم بین زن و مرد در جامعه باید بگویم که ایجاد،مترادف با توسعه است. یعنی هرچیزی ایجاد شود توسعه ای در پی دارد و برای توسعه باید چارچوب هایی را مشخص کنیم.
وی اضافه کرد: نکته دیگر توجه کردن روی مسئله رابطه است،اینکه موضوعی باید به موضوع دیگر ربط داشته باشد. به عنوان مثال ارتباط دانشجوها در حوزه دانشجویی و دانشگاه باشد.چیزی که اصل است این است که رابطه زن و مرد رابطه دو انسان باشد نه دو جنس. در بحث روابط دختر و پسر در دانشگاه ها نمی توان اصل رابطه را نفی کرد بلکه باید فرهنگسازی روی این مسئله صورت بگیرد و این مورد باید از خانواده ها شروع شود.
امام جمعه موقت یزد با اشاره به اینکه تفکیک جنسیتی فقط مختص به دانشگاه ها نیست گفت: اینکه آیا باید تفکیک صورت بگیرد یا نه، موافقان و مخالفانی دارد نمی توان گفت اگر تفکیک انجام شد تمام مشکلات دانشگاه های ما حل خواهد شد یا اگر تفکیک نشد قرار است مشکلات زیادی را به دوش بکشیم. نگاه صفر یا صددرصدی به قضیه داشتن اصلا نگاه درستی نیست.
وی خاطرنشان ساخت: باید ببینیم ارتباطات سالم چگونه به دست آمده و حفظ شده تا آن را الگو سازی کنیم. از طرفی باید ارتباط خانواده ها با دانشگاه همانند دبیرستان حفظ شود .
در ادامه رئیس دانشکده فنی حضرت رقیه ضمن تشکر از حضور روسای دانشگاه ها و افراد حاضر در نشست،در خصوص کارگروه فرهنگی و اجتماعی توضیحاتی را ارائه داد و افزود: این کارگروه شامل ۵ کمیته یا هسته است که یکی از
این هسته ها هسته خانواده می باشد که اجرایی نمودن و محقق شدن ابلاغ های ۱۶ گانه مقام معظم رهبری در حوزه خانواده را بر عهده دارد.
دکتر فخر السادات خامسی دانشکده فنی حضرت رقیه را یکی از ۹ آموزشکده و دانشکده فنی و حرفه ای استان یزد دانست و گفت: این دانشگاه با ۱۸۰۰ دانشجو دختر در ۱۰ رشته فنی و حرفه ای،طراحی دوخت،معماری،گرافیک،نقاشی، تربیت بدنی،مربی کودک،مدیریت خانواده،حسابداری،کامپیوتر و صنایع نساجی در دوره های شبانه و روزانه در مقاطع کاردانی و کارشناسی فعالیت می کند
وی ادامه داد: دانشکده حضرت رقیه یکی از موفق ترین آموزشکده های استان در عرصه های مختلف آموزشی،علمی و فرهنگی و دانشجویی است که با رتبه های خوب کشوری در زمینه های مختلف و فراهم سازی زمینه های درآمدزایی و اشتغال و کارآفرینی به ویژه اشتغال خانگی نقش عمده ای را در اصلاح هرم شغلی ایفا کرده است.
گفتنی است در این نشست، افراد به بحث و تبادل نظر در خصوص رابطه سالم بین دانشجوهای دختر و پسر در دانشگاه پرداختند و در خصوص محاسن و معایب آن پیشنهاداتی را ارائه دادند.